Vælg en side

Dette er din “om” side, hvor du kan fortælle om din virksomhed

I denne tekst kan du fortælle dine kunder om din virksomhed og dele ud af historien, missionen og visionen for din virksomhed.

Vidste du, at ud af de mange hjemmes, som Offbeat media har lavet, så er det faktisk “om-siderne”, der er de 4. mest besøgte sider. Vi forbrugere vil nemlig gerne vide, hvem vi køber vores produkter af. Derfor har vi også dedikeret en hel side, hvor du kan fortælle mere om din virksomhed her i denne løsning.

Her kan du udvælge et statement/motto/one-liner, som I har fokus på i virksomheden.

Præsentér din butik overfor dine kunder

Her kan du fortælle lidt mere af din virksomheds historie og gøre dine kunder interesseret i at støtte dig, fordi de får et større kendskab til dig.

Du kender det måske fra dig selv, at du egentlig vælger at handle nogle steder på nettet, fordi du godt kan lide deres budskab på sociale medier, eller du føler, at du har et persoligt bånd til dem, fordi I har de samme værdier?

Her kan du give dine læsere den samme fornemmelse, og derefter kan du invitere dem til at læse mere ind på din “Om side”.

præsentation af teamet eller produktgalleri

Her er der forskellige muligheder for at præsentere dit team eller vise dine produkter frem.

Hvis du gerne vil have præsenteret dit team herunder, kan du nemt få en tekst ind under hver person med navn, titel, kontaktinformation og måske et link ind til personens LinkedIn?

Mission, vision og værdier

Her kan du fortælle dine kunder mere om, hvilken slags virksomhed I egentlig har – og hvad der definerer jeres arbejde fra konkurrenterne.

Hvis du med tiden overvejer at få lavet en webshop, vil dette også være muligt med dette setup.

Det kræver blot en ekstra udvidelse med et shopsystem, der hedder Woocommerce, som spiller sammen med WordPress, som denne hjemmeside er bygget i. Så denne standard giver mange muligheder på længere sigt.